آقای امان الله حسینپور گفت: وزیر کار در حوزه تأمین اجتماعی باید ورود جدی داشته باشد و غفلتهای مدیریتی این سازمان را اصلاح کند؛ احتمالاً گروهی از نمایندگان در سال ۱۴۰۱ در این باره، آقای عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را بازخواست کنند.
در هفتههای گذشته انتقادهایی از سوی نمایندگان مجلس به وزیر کار دولت سیزدهم مطرح شده که بخشی از آنها به مدیریت سازمان تأمین اجتماعی باز میگردد.
یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس هم که به تازگی از تشکیل یک کارگروه نظارتی بر سازمان تأمین اجتماعی در این کمیسیون خبر داده، گفته «تعویق در پرداختیها، کم توجهی به ارباب رجوع به ویژه بازنشستگان، نابسامانی، اختلاف در لایههای مدیریتی و بهکارگیری بخشی از مدیران از یک طیف خاص بدون توجه به تخصص و شایستگی آنها از جمله محورهای گزارش دریافتی مجلس است.»
آقای حسین حاتمی گفته نارضایتیها و تعارض منافع در تأمین اجتماعی از قبل شدیدتر شده و مجلس، وزیر کار را از آن مطلع کرده است.
او گفته کمیسیون اجتماعی گزارشهای ارسال شده به مجلس را درباره عملکرد وزیر کار راستیآزمایی میکند و نتیجه آن را در نشست علنی مجلس اعلام میکند.
به گفته آقای حاتمی، احتمال تقاضای تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی هم وجود دارد.
در آخرین نشست علنی مجلس در سال ۱۴۰۰، ۴۲ نماینده به عبدالملکی وزیر کار برای «تسریع در پرداخت مستمری بازنشستهها و خانواده متوفی تحت پوشش تأمین اجتماعی بعد از بازنشستگی و فوت بیمه گذار» تذکر کتبی دادند.
سازمان تأمین اجتماعی با هدف اجرا و گسترش انواع بیمههای اجتماعی ایجاد شده که قانون آن را سازمانی مستقل، وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دارای استقلال مالی و اداری اعلام کرده؛ یکی از مهمترین اقدامات این سازمان را میتوان پرداخت مستمری بازنشستگی دانست.
شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی که به «شستا» مشهور است، یکی از شرکتهای زیر مجموعه سازمان تأمین اجتماعی به شمار میرود که در چندین حوزه از جمله مالی، کشاورزی، دارویی و پتروشیمی فعالیت میکند.
۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۰ مدیر عامل شستا برکنار شد تا ابراهیم بازیان به عنوان سرپرست، جایگزین او در شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی شود.
گفته میشود مدیران تازه وارد شده به وزارت کار و شرکتهای زیر مجموعه سازمان تأمین اجتماعی از نهادهایی مانند کمیته امداد و بنیاد متضعفان وارد میشوند.
مدیرعامل برکنار شده شستا پیش از این سابقه مشاوره رئیس کمیته امداد و مدیریت مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) را داشته و حالا پس از برکناری، سرپرست شرکت ملی مس شد.
زحمت کش بازنشسته و خانواده های
آنان توهین می کنند به قول همان فرد
که می گفت ما خودمان تولید کننده
هستیم وتوهین می کرد ،چون خودش
تولید کننده و سرمایه دار است این
قدر زورش میشود که به بازنشسته ها
مستمری وحقوق بدهد ، اینگونه افراد
هستند که به کارگر و کارمندهای زیر
دستشان ظلم می کنند و نصف حقوق
پرداخت می کنند وحق و حقوق آنان
نمی دهند و آنوقت هم طلبکار هم هستند و به همه توهین می کنند.
و بیعدالتی در آن بیداد میکند.
و اینکه چرا آتیه سازان قرارداد مستقیم با آزمایشگاه ها و مراکز تصویر برداری و حتی همه بیمارستان ها نداره تا آنلاین هزینه ها رو کم کنند. بیچاره شدیم از بس توی صف بیمه تکمیلی ایستادیم.
هفته اخر اسفند، 3 ساعت و نیم معطل بودیم. حالمون بد شد.
ما مردم هنوز تاوان آن همه ضربه اقتصادی که به ما خورده است را میدهیم. ،،،، بنده سال 98. یه آپارتمان توی کرج میخواستم بخرم نتونستم الان. اون آپارتمان بدون سند. شده یک میلیارد و دویست میلیون تومن ،،، محاکمه عاملین فاجعه بنزینی سال 98. چی شد ؟؟؟؟. رییس جمهور وقت ،، رحمانی فضلی. و بیژن زنگنه. چرا محاکمه نشدند ؟؟؟؟؟؟؟ چرا. چرا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
و در نهایت توانبخشی به سازمان های بیمه افروز
در غیر این صورت سازمان های بیمه خدمات
اروگان هایی ورشکسته خواهند بود
حقوق هایی نجومی با مسافرتهایی دلاری
فقط منافغ خودشان را مدیریت کردند
12 عدد باغبان و 6 عدد نجار و 17 عدد تمیز کار دارد؟
البته با حقوق هایی دلاری و ....
همه را از ایران می اید کلی پول
حق مردم رو به روشهای مختلف پرداخت نمیکنند
خب بخاطر اینکه می بینن قشر کارگری دارن بیگاری می کنند و تحقیر هم می شوند و بعد هم کمترین حقوق رو می گیرند تازه همون رو هم بدهند یا ندهند و عزیزانی که کارهای بسیار راحت دارند و تعطیلی فراوان مثل آموزش پرورشیها و ... با حقوق و مزایای بالا .
خب کور که نیستن می بینند ، بعد چه انتظاری هست ...
حق بیمه ها رو به نفع مدیران خرج میکند و هیچ خدماتی ارایه نمیکند.