سرهنگ ابراهیم پرسا گفت: افراد سودجو با استفاده از ترفندهای جذاب تبلیغاتی تلاش میکنند تا خریداران و کاربران اینترنتی را که از آگاهی لازم در این زمینه برخوردار نیستند به سمت لینکهای جعلی خود هدایت و دست به اعمال مجرمانه میزنند.
او گفت: با توجه به شرایط امروزی که خریدهای فیزیکی کاهش یافته، مردم برای مایحتاج خود از خریدهای مجازی استفاده میکنند که باید مراقبت بیشتری در حسابهای بانکی خود داشته باشند.
این مقام انتظامی می گوید: هوشیاری کاربران برای پیشگیری ازسرقتهای الکترونیکی حائز اهمیت بوده که با حفظ آن میتوان مانع از برداشتهای غیرمجازحسابهای بانکی شد.
سرهنگ پرسا گفت: آگاهی کاربران از نحوه استفاده از کارتهای بانکی و فضای اینترنتی در انجام عملیات رمزگذاری میتواند به پیشگیری از مشکلات دراین فضا کمک کند.
او گفت: مردم برای خریدهای مجازی قبل از هراقدام، از اصلی بودن صفحه سایت و آدرس اینترنتی مطمئن تا گرفتار درگاههای جعلی یا برداشتهای غیرمجاز نشوند.
رییس پلیس فتا استان گفت: یکی از روشهای شناخت درگاههای جعلی کاربر یک بار اطلاعات کارت بانکی خود را اشتباه وارد درگاه موردنظر کرده و چنانچه عملیات بانکی ادامه یابد، قطعا درگاه جعلی است.
این مقام انتظامی می گوید: کلاهبرداران با ترفند خاصی نظیر ایجاد صفحات جعلی پرداختهای بانک و فروشگاههای مجازی جعلی از کاربران اطلاعات بانکی، شماره کارت، رمز اینترنتی CVV ۲ و تاریخ انقضای کارت را اخذ و سپس اقدام به برداشت غیر مجاز میکنند.
رئیس پلیس فتا استان گفت: مردم هنگام پرداخت اینترنتی از صحت و اصالت درگاهها اطمینان حاصل کنند چرا که ثبت اطلاعات در سایتهای جعلی زمینه ساز سوءاستفاده از کاربران را بوجود میآورد.
او گفت: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.