محمد قربانی گفت: ۲۹۰ شرکت فناور حوزه پارک علم و فناوری در خوزستان داریم که تعداد شرکتهای دانش بنیان فعال ۸۵ است که جای توسعه بسیار زیادی دارد.
او می گوید: انتظار ما از دانشگاهها تالیف پروژههای مرتبط با حوزهها و نیازهای صنایع بزرگ خوزستان و سوق دادن پروژههای دانشجویی به سمت تولیدمحصولات دانش بنیان است که ظرفیتی را ایجاد کنند تا در آیندهای نزدیک این ۸۵ شرکت دانش بنیان را به چهار و پنج برابر افزایش دهیم.
مدرس دانشگاه و فعال شرکتهای دانش بنیان گفت: اگر با توجه به شعار سال سمینارهای مشترک با دانشگاهها، شرکت های دانش بنیان و صنایع بزرگ که درخواست کننده خدمات شرکتهای دانش بنیان هستند تعریف کرده و اعلام نیازها را بصورت واقعی نه روی کاغذ و با حرف و شعار ارائه کنیم ارتباط لازم شکل میگیرد.
آقای قربانی می گوید: اگر این تعریف و استاندار سرلوحه کار قرار دهند و شعار سال را محقق و به سمت آن حرکت کنند میتوانیم در حوزه توسعه و توانمند سازی شرکتهای دانش بنیان خوب عمل کنیم.
به گفته مدرس دانشگاه و فعال شرکتهای دانش بنیان، ماموریت دانشگاهها هم گذر از نسل دوم دانشگاهها که در واقع دانشگاههای پژوهش محور بودند به سمت دانشگاههای نسل سوم یا دانشگاههای کارآفرین است که این کار آفرینی حتما باید با تولید دانش بنیان هم راستا باشد .