برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت مانتی ترکیه دعوت کرد.
برای تهیه خمیر مانتی احتیاج داریم به:
آرد گندم 190 گرم، تخم مرغ 1 عدد، نمک 2 گرم
مواد لازم داخل مانتی:
گوشت گوسفندی 150 گرم، جعفری 30 گرم، روغن به میزان لازم، پیاز 1 عدد، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم سس ماست و سیر:
ماست 200 گرم، سیر 4 حبه، نمک به میزان لازم
مواد لازم سس گوجه:
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری، فلفل سیاه و فلفل پولی بیبر به میزان لازم، پوره گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری، روغن زیتون به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله مانتی ترکیه را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید