طغیانی، کارشناس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت گفت: تغذیه با شیر مادر همراه با تغذیه تکمیلی کافی و سالم به رفع گرسنگی، پیشگیری از سوء تغذیه و چاقی کمک میکند و در نهایت امنیت غذایی شیرخوار تضمین میشود.
تغذیه با شیرمادر از اهداف سازمان بهداشت جهانی است و این خوراک را برای شیرخواران در ساعت اولیه پس از زایمان و تا حداقل ۶ ماه پس از زایمان تاکید میکند.
به گفته او تغذیه با شیر مادر، یک منبع تغذیهای طبیعی، دائمی، فاقد آلاینده و بدون نیاز به منابع خاص است.
شیرمادر، شیوع بستری شدن را جهت مداوای بیماریهای تنفسی کاهش میدهد و شیرخوار را از ابتلا به اسهال به دلیل انتروکوکسی، عفونت گوش میانی، آلرژی و دیابت نوع محافظت میکند.