سید مرتضی موسوی مدیرعامل اتحادیه مرغداران هرمزگان گفت: نیاز هرمزگان در روزهای عادی ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن مرغ گرم بوده اما در یک روز در تعطیلیهای نوروز، افزون بر ۱۸۰ تن مرغ کشتار و روانه بازار مصرف شد.
وی گفت: سعی شده باقی نیاز این استان به مرغ گرم با توزیع مرغ منجمد جبران مدیریت شود که این کار باعث شده احساس کمبود در بازار ایجاد نشود و درحال حاضر مرغ گرم در بازار به قیمت ۳۱۰ هزار ریال و مرغ منجمد با قیمت ۲۰۰ هزار ریال به فروش میرسد.
وی گفت: پیش بینی ورود تعداد بالای مسافر به هرمزگان میشد اما تعداد مسافری که اکنون وارد این استان شده بسیار بیشتر از پیش بینی هاست.
براساس آمار کمیته برنامه ریزی و آمار ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان تا چهارم فروردین ماه یک میلیون ۵۸۲ هزار ۷۴۰ نفر وارد هرمزگان شده و یک میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۰۱ نفر هم از این استان خارج شدهاند.