خلیل محمدی گفت: تجهیزات و قطعات این نیروگاه بخاری از ساختار و متریالهای خاصی برخوردار است و در معرض فشارها و حرارت های زیادی قرار دارند که این موضوع باعث خستگی و فرسودگی قطعات می شود.
او می گوید: نیروگاههای بخاری برخلاف اکثر نیروگاهها، بطور مستمر و بصورت شبانه روزی در مدار تولید قرار دارند و نقش قطعات و تجهیزات رزرو و قابل دسترس جهت پایداری واحدهای تولیدی نقشی مهم و حیاتی است.
به گفته او بر همین اساس همواره سعی نمودیم با تکیه بر دانش و تجربه ارزشمند متخصصان خود اقدام به طراحی و ساخت قطعات مورد نیاز خود در کارگاههای مستقر در نیروگاه نماییم.
محمدی گفت: با همین رویکرد توانستیم در سال ۱۴۰۰ اقدام به ساخت تعداد ۸۸۵۸ قطعه با تنوع ۷۵۸ نوع نموده که این اقدام ضمن کاهش زمان تعمیرات واحدها، صرفه جویی های ارزی و ریالی و همچنین رفع بخشی از چالشهای اقتصادی، باعث پایداری بیشتر واحدهای تولید برق نیروگاه و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور شده است.
محمدی همچنین بازسازی ۲۷۵۰ قطعه با تنوع ۸۷۱ قطعه را از دیگر اقدامات این نیروگاه در استفاده مجدد از قطعات و تجهیزات نیروگاهی عنوان نمود.
رشد ۲۹ درصدی در ساخت قطعات و رشد ۸۷ درصدی در بازسازی قطعات نسبت به سال ۱۳۹۹، از دستاوردهای این نیروگاه در سال ۱۴۰۰ است.
مدیرعامل نیروگاه رامین تکیه بر دانش و تجربه کارکنان ، تمرکز بر کار گروهی، شناسایی و بکارگیری حداکثری از دانش فنی نیروی انسانی متخصص ، طراحی و استفاده از نقشه های ساخت قطعات ، تلاش شبانه روزی ، ساخت و بازسازی قطعات تعمیرات اساسی واحد ۳ ، بهره وری حداکثری از زمان ، بکارگیری شاخصه های مدیریت دانش در کارگاه تراشکاری و تلاش حداکثری در راستای تحقق شعار اقتصاد است.