ناصر انصاری گفت: پارسال بیش از ۶۶ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی از انواع آمور و کپور در استخرهای مذکور رها سازی و عملیات پرورش انجام گرفته است.
این مقام مسئول گفت: رها سازی بچه ماهیان در فصل بهار و صید آنها حدودا در بهار آینده آن صورت میپذیرد و پیش بینی میشود بیش از ۵۰ تن گوشت سفید از این حجم رها سازی ماهی تولید شود.
به گفته او؛ کشاورزان میتوانند از ویژگی جلبک خواری ماهیان گرمابی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی به جهت جلوگیری از رشد جلبکها استفاده کنند و علاوه بر بهبود کیفیت تولیدات زراعی و باغی خود در تولید گوشت سفید نیز سهیم شوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: در مدت زمانی سال گذشته واحدهای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی شهرستان فسا نیز بیش از یک میلیون و ۸۳۵ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی تولید کرده اند.
انصاری به انواع گوپی، آنجل، تترا، دیسکاس، اسکار، پلاتی، دم شمشیری، لجن خوار، لوچ و گورامی به عنوان گونههای ماهیان زینتی تولید شده در مراکز تکثیر شهرستان فسا اشاره و گفت: این گونهها علاوه بر توزیع درون استانی به استانهای همجوار نیز صادر شد.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.