عباس ذاکریان در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی قم گفت: در پی اقدامات انجام گرفته برای کشتارگاه صنعتی قم هم اکنون این واحد ظرفیت خوبی در استان قم دارد که بسته بندی با رعایت اصول بهداشتی و همچنین مدیریت پساب از جمله این اقدامات مثبت است.
سرپرست فرمانداری قم گفت: فرآیندها و محصولات کشتارگاه صنعتی قم به صورت مستمر مورد پایش ناظران سازمان دامپزشکی و ناظران شرعی است و به دلیل وجود زیرساختهای مناسب در این مرکز شاهد تولید و عرضه گوشت مطلوب و استاندارد هستیم.
ذاکریان گفت: به منظور گسترش و توسعه کشتارگاه صنعتی قم به خصوص در زمینه بسته بندی باید برنامه ریزیهایی صورت گیرد؛ چرا که اگر این بخش از توانمندی بالاتری برخوردار باشد محصول نهایی نیز با کیفیت مناسبتری به دست مردم خواهد رسید.
سرپرست فرمانداری قم ایجاد زیرساختهای لازم جهت کشتار پرندگان، مرغ، طیور و پرورش ماهی را دیگر برنامه ریزیهای انجام شده در سطح استان برای توسعه کشتارگاه صنعتی قم برشمرد.