معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه کاشان نیز گفت: اسکان مسافر در کاشان همزمان با دور نخست سفر‌ها از ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ تا پنجم فروردین ۱۴۰۱ یک و نیم روز بود.

حسین عبدالله‌زاده گفت: میانگین ظرفیت اشغال اتاق نیز ۶۳ درصد بود , ظرفیت مراکز اقامتی شهرستان کاشان ۲ هزار و ۴۰۰ تخت است.

او می‌گوید: طرح خانه مسافر نیز علاوه بر مرکز‌های اقامتی برای اسکان مسافران در کاشان اجرا شد.

به گفته او، ۱۰ سوله ورزشی و تعدادی حسینیه نیز برای اسکان مسافران نوروزی در شرایط اضطراری در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه کاشان نیز گفت: استقرار پنج کیوسک اطلاع‌رسانی در مبادی ورودی شهر کاشان برای راهنمایی و آماده کردن چهار بوستان برای اسکان موقت مسافران نوروزی از دیگر برنامه‌های ستاد سفر برای رفاه حال گردشگران است.

عبدالله‌زاده گفت: همچنین کارت تردد در برخی نقاط شهر با هدف کاهش ترافیک و رفاه حال شهروندان کاشانی برای افراد بومی صادر شد تا نارضایتی‌ها به حداقل برسد.

او می‌گوید: وجود برخی مشکلات آزاد راه امیرکبیر نیز ناشی از همکاری بسیار ضعیف مسئولان آزادراه با دستگاه‌های اجرایی کاشان است که حتی برای جلوگیری از تصادف‌ها از ساخت ۱۰۰ متر جدول‌گذاری نیز کوتاهی می‌کنند.

به گفته او، با توجه به اینکه مسئولان آزادراه امیرکبیر زیر نظر پایتخت فعالیت می‌کنند، از مسئولان کاشان حرف‌شنوی ندارند، اما مشکلات آزاده‌راه برای مردم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.