آقای قاسمی گفت: بازرسان اداره کل استاندارد ضمن بازرسی و نظارت مستمر بر اماکن میهمان پذیر در سطح استان حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی را در اولویت ویژه قرار داده اند.
او می گوید: علاوه بر نظارت های مستمر بازرسان اداره کل استاندارد البرز ، مراکز بهداشتی استان نیز در بازرسی و نظارت بر رستوران ها و هتل ها اجازه نخواهند داد سلامت مردم از جمله میهمانان نوروزی تهدید شود.
سرپرست اداره کل استاندارد البرز گفت: کارکنان و متصدیان هتل ها، رستوران ها و دیگر اماکن غذاخوری موظفند ضمن رعایت کامل استانداردهای تعیین شده، موارد بهداشت فردی را به صورت کامل رعایت کنند تا مشتریان بدون دغدغه در این اماکن پذیرایی شوند.
او گفت: طرح عیدانه در البرز با دقت و به صورت کارشناسی شده از ۱۵ اسفند ماه سال گذشته توسط بازرسان این اداره کل با هدف رعایت کامل و بدون نقص استانداردها در سطح رستوران ها و هتل ها در ساعات اداری و غیر اداری در حال اجرا است.
قاسمی می گوید: در اجرای این طرح که تا ۱۵ فروردین ماه جاری ادامه می یابد، هتل ها، رستوران ها و اماکن غذاخوری تحت نظارت های ویژه بازرسان قرار دارند.
سرپرست اداره کل استاندارد استان البرز گفت: در پوشش اجرای این طرح تا کنون ۳۱۳ مرکز عرضه مواد غذایی مورد بازدید بازرسان ویژه قرار گرفت و در جریان این بازدید ها ۸۶ درصد اماکن مورد بازدید استاندارد ها را رعایت کرده بودند.
اوگفت: در این بازدیدها همچنین در ۱۰۱ رستوران مشکلاتی از جمله عدم امکانات مناسب در زمینه اطفا حریق و سرویس های بهداشتی مشاهده شد که مشمول دریافت اخطار شدند.