آقای بیاتی در دیدار نوروزی با رئیسکل دادگستری چهارمحال و بختیاری و روسای دستگاه قضا گفت: تعدادی از املاک هستند که نیاز است دستگاه قضا برای بازگشت آنان مجموعه مدیریت شهری را حمایت کند و در راستای پیگیری موضوعات میطلبد تشکیل کمیسیون ماده پنج به حداقل زمان ممکن برسد و مطالبات مردم زمان بر نشود.
با این شرایط اقتصادی مردم و درآمد پایین شهرداری، باید ساز و کاری پیشبینی شود که این مشکلات رفع و مدیریت شهری بتواند در راستای خدمات به مردم با انگیزه و قدرت بیشتری قدم بردارد.
ماشاءالله ایزدی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه گفت: شهرکرد نیاز به تغییر و تحول اساسی دارد و در حوزه سرمایهگذاری نیز باید ساز و کارها به گونهای تعریف شود که سرمایهگذار به راحتی در استان سرمایهگذاری کند.
بیشتر بخوانید
کارآفرینی و صدور مجوزات نیز باید تسهیل شود که کارآفرین تشویق به کار شود و کار را به بهترین نحو انجام دهد.
یوسف صادقی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه گفت: با توجه به اینکه تعدادی از املاک شهرداری در اختیار مسکن و شهرسازی است میطلبد توسط دستگاه قضا این املاک تعیین تکلیف شود.
عبدالصادق نجفی سرپرست شهرداری شهرکرد نیز در ادامه جلسه گفت: دستگاه قضا تعامل خوبی با مجموعه مدیریت شهری دارد و در راستای دفاع از حقوق شهروندان و حفظ و صیانت از حقوق بیتالمال همیشه اصل عدالت را رعایت کردهاند.
احمدرضا بهرامی رئیسکل دادگستری استان نیز در این دیدار با بیان اینکه فرصت در راه خدمت به مردم را باید غنیمت بدانیم، گفت: مشکلات شهر باید شناسایی و مطالباتی مردمی باید شنیده و در راستای رفع آنها بیش از پیش تلاش کرد.
اتحاد و انسجام در شورا باید وجود داشته باشد و نظرات یکی شود تا کار به خوبی پیشرفت کند همچنین باید ارتباط مجموعه مدیریت شهری با مردم عمیقتر شود و نظرات به صورت قانونی و عادلانه در راستای منافع شهر اعمال شود.
انتظار میرود ارائه خدمات در مرکز استان متفاوتتر باشد چرا که مرکز استان مرکز تعاملات است، بنابراین باید تلاش شود هم استان و هم شهرکرد از عقب ماندگی رها شود و مدیریت شهری و مسئولان استانی و شهرستانی دست به دست هم دهند و در راستای پیشرفت مرکز استان تلاش کنند.
مسئولان به گونهای عمل کنند که تمام جمعیت به سمت مرکز استان کشیده نشود و توزیع جمعیت در کل استان انجام شود.