رزمایش مرکب دریایی آیونز (آیمکس ۲۰۲۲) با حضور نیروهای دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هندوستان، بنگلادش و کشورهای حاشیه اقیانوس هند و نظارت ۱۴ کشور عضو آیونز، پس از برگزاری نشستهای توجیهی، کارگاههای آموزشی و بازدید از ناوگروههای طرفین، از بامداد امروز در بندر گوا کشور هند آغاز شد.
این رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۲ در ۴۰ مایلی شهر گوا و به عمق ۱۰۰ مایل انجام میشود.
اجلاس کشورهای حاشیهی اقیانوس هند، اقدامی داوطلبانه جهت افزایش همکاریهای دریایی مابین نیروهای دریایی کشورهای ساحلی اطراف منطقه اقیانوس هند با استفاده از ایجاد مجمعی آزاد و جامع برای بحث و تبادل اطلاعات مرتبط منطقهای می باشد.
در این مهم، این اجلاس تلاش می کند تا جریانی از اطلاعات را مابین خبرگان نیروی دریایی برقرار کند که سبب ایجاد درک مشترک و راهکارهای چند جانبه در طی مسیر پیش رو شود.
ناخدایکم فرهاد فتاحی فرمانده ناوگروه اعزامی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در حال حاضر کشور جمهوری اسلامی ایران ریاست کمیته امنیت دریایی آیونز را بر عهده دارد، گفت: رزمایش آیمکس ۲۰۲۲ در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار میشود که فاز ساحلی آن شامل نشستهای توجیهی، کارگاههای آموزشی و بازدید از ناوگروههای طرفین است و در فاز دریایی نیز عملیاتهای تخصصی دریایی شامل تمرین صورت بندی، مانور افسر نگهبان، عملیات تبادل کمکهای پزشکی، عملیات امداد و نجات و آزمون و ارزیابی اجرا خواهد شد.
کشورهای استرالیا، موزامبیک، عمان، قطر، سنگاپور، سریلانکا، امارات متحده عربی، انگلستان، موریس، بنگلادش، مالدیو، فرانسه، تایلند و اندونزی از کشورهای ناظر شرکت کننده در این رزمایش هستند.
حدود ۹۹ درصد چینی
حالا ناوشکن تمام ایرانی
همه تولیدات نظامی ما کره شمالی وچینی هست اینجا مونتاز میشود
بعد معلوم میشه مونتاژ قطعات چینه
این پیام شما جاش اینجا نیست
اینجا بحث اقتدار و بازدارندگی است ، اون هم با کمترین بودجه بین دستگاه ها
دروغ 13
ایران جزو 7 کشور برتر سازنده ناوشکن های دنیاست
سهمیه امروزت را استفاده کردی برو تا فردا