تنوع اقلیمی و آب و هوای معتدل کوهستانی استان چهارمحال و بختیاری سبب شده این منطقه از دیرباز رویشگاه انواع گیاهان خوراکی و کوهی باشد.
کنگر، موچه، موسیر، گل گاوزبان، بیلهر، بن سرخ، باریچه، آنقوزه، آوندول، شنگ، کرفس و تره کوهی از جمله گیاهان خوراکی با خواص دارویی هستند که در فصل بهار برای در این استان رشد میکنند.
بیشتر بخوانید
آقای احمدی گفت: با توجه به پیش رو بودن روز طبیعت، مردم از چیدن و خوردن علفهایی که برای آنها ناشناس هستند جداً خودداری کنند چرا که ممکن است مصرف اشتباه گیاهی مسمومیت به همراه داشته باشد.
در صورتی که گیاهان خودروی رایج فصل بهار را هم میشناسند حتما قبلا از مصرف به خوبی آنها را ضدعفونی کنند و سپس مصرف نمایند.
احمدی با اشاره به پیام منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر فوت مادر و دختر شهرکردی بر اثر مصرف گیاه شنگ و موچه گفت: فوت این مادر و دختر به دلیل مصرف این گیاهان هنوز تایید نشده و مدارک لازم برای تشخیص علت مرگ آنان به تهران ارسال شده است.