محمودرضا رسولی گفت: طرح تشدید کنترل نظارت و بازرسی بهداشتی و شرعی دامپزشکی از اواسط اسفند سال گذشته آغاز شده است و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
او گفت: ساماندهی ۲۱ اکیپ بازرسی بهداشتی در سطح استان در اجرای این طرح مورد توجه بوده است.
رسولی گفت: نظارت و بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظیر کشتارگاهها، مراکز بسته بندی مواد خام دامی، رستورانها، قصابی، مرغ فروشی، طباخی و... در دستور کار است.
مدیرکل دامپزشکی همدان گفت: بازرسان دامپزشکی استان به صورت شبانهروزی حتی در تعطیلات مشغول به اجرای طرح هستند و از ابتدای این طرح تاکنون بیش از ۷ هزار مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام شده و حاصل آن ضبط و امحاء بیش از ۱۲ تن مواد خام دامی غیرقابل مصرف بوده است.
رسولی گفت: در طول اجرای این طرح ۴۰۰ پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
او گفت: با تدابیر سازمان جهاد کشاورزی، در تولید و توزیع گوشت در اواخر سال ۱۴۰۰ مشکلی نبود و بازرسان بهداشتی نیز نسبت به ایجاد امنیت غذایی و ارتقاء سطح بهداشت فرآوردههای خام دامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.