مدیر کل استاندارد خراسان شمالی گفت: در این طرح که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن ادامه دارد، کیفیت و استاندارد کالاهای پرمصرف کنترل میشود.
فهیمه مهمان نواز گفت: با اجرای این طرح، از انواع فرآوردههای لبنی از جمله شیر پاستوریزه، سوسیس و کالباس، پنیر تازه، خرما مضافتی، گوشت چرخ کرده، روغن آفتابگردان، سرخ کردنی و زولبیا و بامیه که مشمول مقررات استاندارد هستند، در مراکز عرضه و فروش، بازرسی و نمونه برداری انجام میشود.
او گفت: این طرح به منظور تامین سلامتی و حفظ حقوق شهروندان انجام میشود و در قالب آن کارشناسان اداره کل، کالاهای موجود در بازار را کنترل و اقدام به نمونه برداری کرده و در آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده نیز مورد آزمون قرار میدهند تا از سلامت و کیفیت کالای عرضه شده اطمینان حاصل شود.
مدیرکل استاندارد خراسان شمالی گفت: بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف مختلف بصورت مستمر ادامه دارد.
در این ماه به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی همچون زولبیا و بامیه، اداره کل استاندارد استان، بازرسی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش را با جدیت بیشتری در دستور کار خود قرار داده و به طور دورهای و مستمر مورد پایش و سنجش قرار میدهد