جعفری گفت: در این مدت، از هشت هزار و ۶۴ مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس، اماکن بین راهی، سامانههای آبرسانی و مراکز عرضه قلیان بازرسی شد.
او گفت: در این بازدیدها، ۲۲۹ مورد به علت تخلف از قوانین ومقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و از این تعداد ۲۷ مورد به علت نقص بحرانی و رعایت نکردن دستور العملهای بهداشتی پلمب شدند.
جعفری گفت: چهار مرکز و اماکن بین راهی، ۱۸ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و پنج مورد از اماکن عمومی به دلیل تخلف پلمب شدند.
او گفت: هم چنین جهت نظارت و کنترل بر مواد غذایی عرضه شده در سطح توزیع، تعداد هزار و ۵۰۲ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد و مقدار ۱۰۷۰۷٫۰۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
او گفت: با هدف ارتقاء بهداشت متصدیان و افراد درگیر در تهیه و عرضه مواد غذایی، تعداد ۷۲۵ مورد کارت تندرستی صادر شده است.
جعفری گفت: در ایام نوروز از ۳۷۹ مراکز اقامتی شامل هتل، متل، مهمانسرا، مهمانپذیر بازرسی شد و چهار واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
او گفت: به منظور کنترل کیفی آب آشامیدنی مورد استفاده، سه هزار و ۲۸۳ مورد کلرسنجی انجام شده است.
جعفری گفت: در این طرح تعداد ۱۰۵ اکیپ بازرسی مشغول فعالیت بودند که شامل ۱۵۴ نفر از همکاران بهداشت در سطح محیط استان یزد است.