علیرضا باوی میگوید: اواخر سال ۱۳۹۸ برخی افراد سود جو و فرصت طلب با توجه به مشکلات مالی، اقتصادی و معیشتی و شرایط ویژه شیوع منحوس کرونا، با تشکیل صندوقهای وام خانگی و تبلیغات گسترده در فضای مجازی، اقدام به عضوگیری گسترده کردند.
به گفته او در مدت کوتاهی موجودی این صندوقها میلیاردی شد و این افراد با سوءاستفاده از پول سپرده گذاران اقدام به خرید اموال منقول و غیرمنقول کردند که شناسایی آنها، کار را دشوار کرده بود.
معاون قضایی و رییس توسعه حل اختلاف خوزستان تعداد اعضای این صندوقها را بیش از ۱۱۲ هزار نفر اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۱۷ هزار نفر اقدام به شکایت کیفری و حقوقی کرده بودند.
این مقام مسئول گفت: با همت و پیگیری مستمر رییس دادگستری و دادستان رامهرمز و با توجه به تاکیدات رییس دادگستری کل استان پیرامون حل و فصل و فراهم کردن زمینه صلح و سازش پرونده مطالبه وجه سپرده گذاران صندوقهای خانگی این شهرستان و استفاده از ظرفیت مناسب اعضای شورای حل اختلاف و ستاد صبر رامهرمز، در یک اقدام جهادی و کار شبانه روزی از سال ۱۳۹۹ تا پایان دی ۱۴۰۰ موفق به کنترل بحران و پیشگیری از وقوع درگیری، و ناآرامی احتمالی ناشی از اختلافات مالی بین متصدیان صندوق و مالباختگان شد.
به گفته آقای باوی تعداد ۱۰ هزار و ۳۲۵ نفر از شکات با صندوق داران مصالحه و پس از وصول وجوه خود، رضایت بی قید و شرط خود را اعلام کرده و حدود ۱۹ هزار و ۱۲۰ نفر از مالباختگان بدون طرح شکایت و دریافت وجوه خود با اصحاب دعوی مصالحه و این پرونده منتهی به صلح و سازش شد.
معاون قضایی و رییس توسعه حل اختلاف خوزستان از مردم خواست در عضویت صندوقهای خانگی دقت کنند و مواظب باشند که مورد سوءاستفاده مالی قرار نگیرند.
شهرستان رامهرمز در جنوب شرق اهواز واقع است.