هم زمان با آغاز ماه مبارک رمضان آشپزخانه اطعام نیازمندان در سنندج و سایر شهرستان‌های کردستان افتتاح شد.

مدیر کل کمیته امداد کردستان در مراسم افتتاح آشپزخانه اطعام نیازمندان در محل اردوگاه علی ابن ابی طالب (ع) گفت: این آشپزخانه هم زمان با نخستین روز از ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرده و تا پایان ماه رمضان تهیه و پخت غذای نیازمندان در این محل انجام می‌شود.

رضا طوسی گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده از طریق این آشپزخانه روزانه ۱۵۰۰ پرس غذای گرم پخت و در بین خانواده‌های تحت حمایت سنندجی توزیع خواهد شد.

به گفته او هم زمان در سایر شهرستان‌های استان نیز این آشپزخانه دایر شده و در جمع روزانه ۶ هزار پرس غذای گرم از طریق این آشپزخانه‌ها تهیه و در بین مددجویان سطح استان توزیع خواهد شد.

مدیر کل کمیته امداد کردستان گفت: برنامه ریزی شده است تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۸۰ هزار پرس غذای گرم و ۳۰ هزار سبد کالا در بین مددجویان توزیع شود.

طوسی می گوید: ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری و فراهم کردن زمینه شرکت حداکثری مردم و همچنین هدفمند کردن انفاقات و نذورات مردم از دیگر اهداف ایجاد این آشپزخانه می باشد.

او گفت:ماه رمضان سال گذشته ۱۲۳ هزار پرس غذای گرم و ۲۳ هزار سبد کالا در بین نیازمندان کردستانی توزیع شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.