مدیر کل کمیته امداد کردستان در مراسم افتتاح آشپزخانه اطعام نیازمندان در محل اردوگاه علی ابن ابی طالب (ع) گفت: این آشپزخانه هم زمان با نخستین روز از ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرده و تا پایان ماه رمضان تهیه و پخت غذای نیازمندان در این محل انجام میشود.
رضا طوسی گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده از طریق این آشپزخانه روزانه ۱۵۰۰ پرس غذای گرم پخت و در بین خانوادههای تحت حمایت سنندجی توزیع خواهد شد.
به گفته او هم زمان در سایر شهرستانهای استان نیز این آشپزخانه دایر شده و در جمع روزانه ۶ هزار پرس غذای گرم از طریق این آشپزخانهها تهیه و در بین مددجویان سطح استان توزیع خواهد شد.
مدیر کل کمیته امداد کردستان گفت: برنامه ریزی شده است تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۸۰ هزار پرس غذای گرم و ۳۰ هزار سبد کالا در بین مددجویان توزیع شود.
طوسی می گوید: ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری و فراهم کردن زمینه شرکت حداکثری مردم و همچنین هدفمند کردن انفاقات و نذورات مردم از دیگر اهداف ایجاد این آشپزخانه می باشد.
او گفت:ماه رمضان سال گذشته ۱۲۳ هزار پرس غذای گرم و ۲۳ هزار سبد کالا در بین نیازمندان کردستانی توزیع شد.