سید عبد العزیز موسوی گفت: با برنامههای برنامه پیش بینی شده در صورت همکاری پیمانکار فاز این طرح ملی به طول ٢٨ کیلومتر تا پایان ١٤٠١ به بهره برداری میرسد.
او می گوید: در فاز اول این طرح از تصفیه خانه خیرآباد تا شهر دهدشت باید سه ایستگاه پمپاژ و پنج مخزن اجرایی شود.
موسوی گفت: با اجرای طرح آبرسانی به شهرهای دهدشت، چرام، سوق و لنده که اکنون ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، آب موردنیاز حدود ۲۴۰ هزار نفر تامین میشود.
او عملیات انجام شده را تاکنون شامل لوله گذاری به طول ۹ هزار و ٨٢٠ متر، خاکبرداری و بازگشایی مسیر جاده سرویس به طول ٢٣ کیلومتر، احداث مخزن ٥٠٠٠ متر مکعبی (مخزن شماره ۴) و شروع عملیات اجرایی مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی شهر دهدشت با پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصد عنوان کرد.
فرماندار کهگیلویه تاکنون حدود ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح زیربنایی هزینه شده، می گوید: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل فاز نخست طرح یاد شده هشت هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال با احتساب احداث تصفیهخانه است.
موسوی گفت: قطعه دوم از دهدشت تا چرام به طول ۲۰ کیلومتر بهصورت ثقلی و قطعه سوم نیز از دهدشت به شهرهای سوق و لنده به طول ۲۴ هزار و ۵۰۰ متر خواهد بود.
فرماندار کهگیلویه می گوید: پروژه دارای پنج مخزن با ظرفیت ٤١ هزار و ٥٠٠ مترمکعب و شامل سه ایستگاه پمپاژ بوده که یکی از مخازن احداث و ۲ مخزن نیز در مرحله احداث است.
موسوی با اشاره به روند کند اجرایی این طرح گفت: با وجود دستاوردهای عظیم قرارگاه خاتم در امر عمران و آبادانی کشور به سرانجام نرسیدن این پروژه قابل قبول نیست.
او می گوید: انتظار میرود قرارگاه به عنوان پیمانکار دولت اعتماد و رضایت مردم را بر دلایل فنی و مالی پروژه ترجیح دهد.
پروژه آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده و روستاهای اطراف با جمعیت ٢٤٠ هزار نفر شامل ١٥٣ هزار نفر شهری و ٨٧ هزار نفر روستایی با هدف تامین ١٦ میلیون و ٩٤٠ هزار مترمکعب آب کلنگزنی شده است.
در این طرح در مجموع ١٧ میلیون مترمکعب در سال آب شرب با دبی لحظهای ٨٦٠ لیتر در ثانیه انتقال داده میشود و به نحوی طراحی شده که قابلیت افزایش ظرفیت تا سقف یک هزار و ٣٤٥ لیتر در ثانیه به منظور انتقال آب مورد نیاز صنعت را نیز تامین خواهد کرد.
پروژه آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده در اردیبهشت ۹۶ کلنگ زنی شد.