معاون اتحادیه نانوایان شهرستان بیرجند گفت: نانوایی‌ها در ماه مبارک رمضان در شیفت‌های عصر تا لحظه افطار پخت می‌کنند.

جعفری گفت: از آنجایی که در ماه رمضان شیفت‌های صبح نانوایی‌ها خلوت است بیشتر نانوایی‌ها در شیفت صبح بسته بوده و سهمیه آرد خود را در شیفت ظهر و عصر پخت می‌کنند.

او گفت: نانوایان در این ایام در شیفت ظهر و عصر پخت می‌کنند و تا لحظه افطار موظف به فعالیت اند.

جعفری گفت: برخی نانوایی‌ها تا لحظاتی بعد از افطار نیز باز هستند و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.