رئیس اتحادیه آش، حلیم، کباب و بریانی شهر اصفهان گفت:با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، قیمت آش و حلیم ماه رمضان هم گران‌ تر شده است.

علی میزبانی گفت: سال گذشته نرخ حلیم ۳۳ تا ۳۵ و آش هم ۱۷ تا ۲۳ هزار تومان بود. تغییرات اعمال شده بر قیمت این اقلام غذایی، جزئی و با تأیید اتاق اصناف و سازمان صمت انجام گرفته است. علت این میزان از گرانی، به افزایش قیمت مواد اولیه مانند گوشت، روغن، حبوبات و کشک برمی‌گردد؛ به علاوه آنکه هزینه‌هایی مانند دستمزد‌ها نیز افزایش یافته است.

بر این اساس نرخ کمتر از موارد اعلام شده با توجه به هزینه‌های مختلف، قابل‌پذیرش نیست؛ البته افزایش قیمت آش و حلیم نسبت به اقلامی دیگر مانند زولبیا و بامیه کمتر بوده و هنوز هم جزو به‌صرفه‌ترین مواد غذایی است که مردم در ماه رمضان خریداری می‌کنند از این رو به نظر نمی‌رسد استقبال از خرید آن کم شود.

به گفته او به غیر از گرانی اقلام اشاره شده، روغن از مواد اولیه مورد نیازی است که با وجود افزایش قیمت چند برابری، با کمبود مواجه است و درخواست‌هایی برای تأمین آن شده، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

رئیس اتحادیه آش، حلیم، کباب و بریانی شهر اصفهان می‌گوید این در حالی است که با گذر از ماه رمضان تأمین روغن مورد نیاز، چندان فایده‌ای برای یک واحد صنفی در بر نخواهد داشت.


منبع:ایمنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.