در این اطلاعیه آمده است: به متصدیان هتلها، مهمانپذیرها، رستورانهای بین راهی، پایانه ها، فرودگاهها و ایستگاههای راه آهن اعلام شده است که با اخذ مجوز از مراکز مربوطه و ضمن رعایت شئونات اسلامی و پوشاندن فضای خود به نحوی که از بیرون قابل رویت نباشد، میتوانند به مسافران خدمات ارائه کنند و فعالیت سایر اماکن پذیرایی بدون مجوز ویژه ماه رمضان، از یک ساعت قبل از اذان مغرب مجاز است و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برابر مقررات و ضوابط با متخلفان برخورد میشود.
طبق این اطلاعیه بر اساس احکام، مسافران و بیماران از روزه داری معاف هستند، ولی لازم است تمام کسانی که دارای عذر شرعی هستند، از خوردن و آشامیدن در ملاء عام خودداری کنند و در صورت تظاهر به روزه خواری این اقدام، جرم مشهود تلقی میشود و مستوجب برخورد قانونی خواهد بود.
همچنین تمامی رانندگان و سرنشینان وسایل نقلیه اعم از عمومی و شخصی و همچنین شهروندان برای حضور در بوستانها و تفرجگاهها، موظف به رعایت حرمت ماه مبارک رمضان هستند و باید از هرگونه تظاهر به روزه خواری، ایجاد آلودگی صوتی و اعمال منافی شئونات اسلامی و اخلاقی اجتناب کنند.
در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: یکی از جهات معنوی این ماه، رعایت بیش از پیش عفاف و حجاب و دوری از ناهنجاریهاست و همه باید ضمن رعایت فضای معنوی حاکم بر جامعه، اخلاق و پوشش اسلامی را مراعات کنند و با معدود افرادی که احتمالا به نحو مشهودی هنجارشکنی کنند برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
فرماندهی انتظامی در زمان افطار و شبهای قدر که حضور و تردد مردم تراکم بیشتری دارد، تلاش میکند با حضور نیروهای خود، رفت و آمد را تسهیل و امنیت را ارتقا بخشد و البته همکاری مردم و روزه داران بسیار راهگشا خواهد بود و مسوولیت بی توجهی و رعایت نکردن موارد یاد شده متوجه مسئولان و متولیان اماکن مربوطه خواهد بود.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف و جرایم، مراتب را از طریق پلیس ۱۱۰ و یا نزدیکترین مرکز انتظامی اطلاع دهند تا اقدام لازم صورت گیرد.