سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:مشکلی در تامین مرغ گرم نداریم و از ابتدای رمضان روزانه ۱۱۰ تن مرغ گرم از کشتارگاههای استان روانه بازار میشود.
عباس زارعی بااشاره به وارد نشدن مرغ گرم از سایر استانها در ایام نوروز به استان گفت: در صورت کمبود مرغ گرم در استان، مرغ منجمد به بازار عرضه میشود .
او گفت: مرخصی رفتن کارگران و تعطیلی کشتارگاهها، علت نبود مرغ و بسته شدن مرغ فروشیهای برخی شهرهای استان از جمله بندرعباس، رودان، بشاگرد و بندرلنگه بود.
سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: هرمزگان بطور میانگین روزانه به حدود ۱۵۰ تن گوشت مرغ نیاز دارد و هیچ کمبودی در زمینه جوجه ریزی و تولید آن در استان وجود ندارد.
زارعی گفت: کشتار مرغ در کشتارگاههای هرمزگان از ۱۴ فروردین شروع شد ه است و روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ تن گوشت مرغ گرم در بازار استان عرضه میشود.
مرغ گرم با قیمت مصوب هر کیلو گرم ۳۱ هزار تومان و مرغ منجمد با قیمت مصوب ۲۰ هزار تومان به فروش میرسد.