مدیر کل دامپزشکی مازندران از اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی با آغاز ماه مبارک رمضان خبر داد.

دکتر گلپایگانی گفت: در ادامه اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز این طرح در ماه مبارک رمضان نیز با تشکیل اکیپ‌های ثابت و سیار از مراکز تحت نظارت از جمله کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری مواد پروتئینی، واحد‌های بسته بندی و قطعه بندی گوشت، مراکز عرضه‌ی مواد خام دامی، رستوران‌ها و مراکز طبخ غذا، واحد‌های لبنیاتی اجرا خواهد شد.

هدف از اجرای این طرح اجرای ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور با هدف اطمینان از سلامت فرآورده‌های خام دامی است.

نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر امر تولید، نگهداری، توزیع، حمل و نقل وعرضه‌ی فرآورده‌های خام دامی از جمله‌ی مهمترین وظایف دامپزشکی در حوزه سلامت به شمار می‌رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال با اعمال این نظارت‌ها در واحد‌ها با برقراری امنیت غذایی سلامت عمومی جامعه و سلامت مصرف کنندگان را تامین و تضمین می‌کند.

گلپایگانی در پایان از مردم خواست تا هر گونه تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی را با شماره ۱۵۱۲ در میان گذاشته تا اقدامات قانونی لازم در دستور کار بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرار گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار