میثم پیله فروش در جلسه بررسی آخرین وضعیت روند توزیع آرد و پخت نان در استان گفت: اتحادیههای نانوایی وظیفه نظارت جدی بر نحوه پخت و کیفیت نان را بر عهده دارند و باید به صورت دقیق و مستمر امور مرتبط را پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه کمیسیون نظارت بر اتحادیهها نسبت به این موضوع باید ورود و با خاطیان برخورد جدی کنند، افزود: تغییر ساعت نانوایی و نحوه خدمات دهی به مردم توسط فرمانداران تعیین و اطلاع رسانی شود.
با توجه به حساسیت موضوع نانواییها و در جهت تأمین رضایت مردم، چنانچه تخلفی در کیفیت نان و فروش آرد مشاهده شود، طبق قانون گزارش تخلف بنام صاحب پروانه ثبت و پیگیری میشود.