بهمن خدادادیان گفت : نظارتهای مخصوص ماه مبارک رمضان از قنادیها، کبابیها و تهیه و توزیع مواد غذایی در صبح و عصر انجام شده و تقاضای مردم برای تهیه مواد غذایی بعد از افطار بیشتر بوده به همین خاطر بازدید از این مکانها از جمله اهداف نظارت هستند.
به گفته کارشناس مسئول سلامت محیط استان کرمانشاه مراجعه شهروندان به قنادیها برای خرید زولبیا و بامیه در روزهای اولیه ماه رمضان افزایش پیدا کرده به همین خاطر نظارت بر قنادیها افزایش پیدا میکند و خرید نان در موقع افطار بیشتر بوده و بازدید از نانواییها به صورت ویژه انجام میشود.
گشتهای مشترک با اداره تعزیرات، صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف داشته که در ۲ روز اول سه گشت مشترک را انجام دادیم.
نمونهبرداری از مواد پرمصرف مردم در ماه مبارک رمضان از جمله زولبیا و بامیه، آش، حلیم و کباب برای حفظ کیفیت مورد نیاز انجام شده و از نظر میکروبی و شیمیایی برای عدم استفاده از رنگ شیمیایی و سایر افزودنیهای غیر مجاز این مواد مورد بازرسی قرار میگیرند.
در صورت مشاهده صنف متخلفی که از رنگ شیمیایی استفاده کرده و مواد مورد استفاده آن دارای آلودگی میکروبی است با آن صنف برخورد کرده و نسبت به پلمپ و معرفی به دادسرا اقدامهای لازم انجام میشود.
۳۵۰ کارگاه شیرینی پزی و قنادی در استان فعال بوده و کیفیت مواد اولیه این کارگاهها، بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، سلامت و ایمنی و بهداشت سطوح میزکار مورد بازبینی قرار میگیرد.
استفاده از روغن سوخته برای تهیه انواع کیک و شیرینی غیرمجاز بوده و با استفاده از دستگاههای ph زولبیا و بامیه را برای نبود استفاده از افزودنیهای غیرمجاز تست میکنیم.
۱۰۰ بازرس بهداشت محیط، کار نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی و امکان عمومی را در ماه مبارک رمضان در فروشگاههای مختلف، قنادیها و مکانهایی که مردم در این ایام خرید بیشتری دارند، انجام میدهند.
نظارت بر مساجد، بقاع متبرکه را در این ایام در دستور کار داشته و طبق دستورالعملهای کشوری تهویه مناسب مساجد، فاصله گذاری و استفاده از ماسک بسیار مهم بوده و باید رعایت شود.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف میتوانند با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند و برای خرید اجناس پرمصرف این ایام از امکان معتبر خرید کرده تا سلامت خود و خانواده را حفظ کنند .