اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در هفدهم فروردین نشدهاید، این بسته خبری را از دست ندهید.
نکاتی در مورد مصرف سحری ویژه روزه داران
یک متخصص تغذیه درباره نحوه مصرف وعده سحری ویژه افراد روزه دار توضیحاتی را ارائه داد.
خواص تخم کدو برای سلامتی ناشی از وجود مواد مغذی در آن از جمله چربیهای سالم، منیزیم و روی است.
باید یا نباید مصرف لوبیا سبز دارای لکههای قهوهای
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که موقع خرید لوبیا سبز متوجه وجود لکههایی بر روی آن شده باشید.
خوراکیهای مناسب پاکسازی بدن از سموم در ماه رمضان
متخصصان تغذیه ۹ ماده غذایی را توصیه میکنند که بدن را از شر سموم مضر به خصوص در ماه مبارک رمضان خلاص میکند.
راههای مقابله با خوابآلودگی بهاری
یکی از مشکلاتی که با شروع فصل بهار برای برخی افراد ایجاد میشود، کسالت و خواب آلودگی است.
کشف یک ترکیب گیاهی برای تسکین آلرژی غذایی
یک تیم تحقیقاتی متخصص در پاتولوژی در کالج پزشکی آمریکا، به این نتیجه رسیده است که ترکیب "فورمونونتین" (فورمونونتین) که در گیاهانی مانند شبدر قرمز و لوبیا سبز یافت میشود، برای درمان آلرژی غذایی امیدوارکننده است.
کارشناسان معتقدند استرس طولانی مدت برای سلامتی خطرناک است.
توصیههایی برای مقابله با تشنگی در ماه مبارک رمضان
یکی از مسائلی که معمولا افراد روزه دار در ماه رمضان با آن مواجه میشوند، تشنگی است.