محمدرضا اکبری گفت : برنامه تشدید نظارت بر مراکز و اماکن فعال در ماه مبارک رمضان از جمله اماکن برگزاری مراسم، مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاهها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، نانوایی، زولبیا و بامیه و... با فعالیت ۱۷ تیم بازرسی بهداشت محیط در حال اجرا است.
تیمهای بازرسی مشترک با سایر دستگاههای مرتبط بهمنظور انجام نظارتهای مشترک نیز تشکیل شده است و نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی فعال مرتبط با ماه مبارک رمضان با اولویت رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
اکبری در خصوص نظارتهای بهداشتی نیز گفت: با آغاز کشیک نوروزی تا پایان روز ۱۳ فروردین تعداد ۴۵۴۵ مورد نظارت بهداشتی توسط بازرسان مراکز بهداشت استان و ۶۶۴ مورد نظارت در قالب تیمهای مشترک با اصناف، تعزیرات و سازمان صمت انجام و منجر به صدور ۷۷ مورد معرفی واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی شد.