حسین رضوان با بیان اینکه در دوسال گذشته خوابگاههای خصوصی به علت تعطیلی دانشگاهها اقدام به تغییر کاربری کردهاند،گفت: بر اساس برآورد صندوق رفاه دانشجویان کل کشور، تنها ۵۵ درصد خوابگاههای خصوصی در استانها بدون تغییر کاربری، اقدام به پذیرش دانشجویان میکنند.
وی افزود: این درحالیست که استان همدان هیچ سهمی از این درصد اعلام شده را نداشته و در حال حاضر دانشگاه بوعلی بیش از ۱۵۰۰ دانشجو بدون خوابگاه را به خود اختصاص داده است.
رضوان با اشاره به اقدامات مسئولان دانشگاه در راستای فراهم سازی فضای اسکان دانشجویان، تأکید کرد: بر اساس اقدامات انجام شده امید است حداکثر تا اردیبهشت ماه دانشجویان اسکان یافته و آموزش حضوری برای این قبیل از افراد برقرار شود، لازم به ذکر است آموزش مجازی برای این افراد همچنان برقرار بوده و هیچ دانشجویی از کلاس درس عقب نمانده است.
سرپرست دانشگاه بوعلیسینا با بیان اینکه از ۲۰ فروردین ماه دانشجویان مقاطع ارشد، دکتری و ورودیهای سال ۹۷ میتوانند از آموزش حضوری بهرهمند شوند، گفت: بیش از نیمی دانشجویان این دانشگاه غیربومی بوده و شرایط اسکان آنان در خوابگاههایی که دانشگاه در برابر این افراد متعهد بوده نیازمند گذشت ۳ تا ۴ روز زمان است.
رضوان تصریح کرد: از این رو همواره بر اساس سنوات قبل هفته اول سال جدید به اسکان و حضور دانشجویان غیربومی اختصاص داشته و تاخیر در برگزاری آموزش حضوری از تاریخ ۱۴ فروردین ماه در مقاطع و ورودیهای مذکور به همین علت است.
این مسئولبا اشاره به تحصیل بالای ۵ هزار دانشجو در دانشگاه بوعلی، گفت: باتوجه به حجم بالای دانشجویان، فراخوان کلاسهای حضوری به صورت مقطعی دربازده زمانی ۳ تا ۴ روزه امری طبیعی است.
سرپرست دانشگاه بوعلیسینا گفت: باتوجه به فراهم سازی اسکان دانشجویان فاقد خوابگاه حداکثر تا پایان ماه آینده و استفاده آنان از شرایط آموزش حضوری، امتحانات پایان ترم تمامی دانشجویان به شکل حضوری برگزار خواهد شد.