چغاله بادام یکی از میوههای محبوب در بین مردم است که پوستی سبز رنگ کرک با مزه ترش و مغزی سفید و شیرین دارد. این میوه کال را میتوان تنها در اوایل فصل بهار یافت.
چغاله بادام سرشار از ویتامین C، ویتامین E، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، ریبوفلاوین، ال کارنیتین، پروتئین و فیبر است. برای بهره مندی از این ویتامین ها، از چغاله بادام پخته میتوان در تهیه خورش و از نوع خام آن بر روی سالاد استفاده کرد.
گفتنی است این میوه نوبرانه متعلق به میوه هلو، زردآلو و بادام است و به قیمت بالایی در بازار به فروش میرسد.
همزمان با فرا رسیدن فصل بهار و شکوفایی گلها و درختان، شهروند خبرنگار ما فیلمی از به بار نشستن این میوه در شهرستان کاشان استان اصفهان ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: محمدمهدی اصفهانیان - کاشان
بیشتر بخوانید:
خودنمایی درختان گوجه سبز در باغهای کاشان + فیلم
اگر مایل هستید از اصول تصویربرداری خبری بیشتر بدانید اینجا را کلیک کنید