اسماعیل حسین زهی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و وجود تحریمهای ظالمانه استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و خلاق راهبرد ویژهای برای توسعه اقتصادی کشور به شمار رفته و از اهمیت زیادی برخوردار است.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: نگاه مجلس در برنامه هفتم توسعه استفاده حداکثری از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مختلف کشور به ویژه در صنایع تولیدی و پروژههای عمرانی اعم از مسکن سازی، راهسازی و همچنین حمل و نقلی خواهد بود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: سال گذشته مجلس مصوبه بسیار خوبی در زمینه جهش تولید دانش بنیان داشت که اقدام بسیار خوبی برای حمایت از فعالیتهای فناورانه و دانش بنیان به شمار میرفت. البته مجلس در سال گذشته قانون جهش تولید مسکن را نیز به تصویب رساند که بر اساس آن دولت مکلف به ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی شده و ظرفیت بسیار خوبی را برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان و اشتغالزایی فراهم میکند.
اسماعیل حسین زهی گفت: با توجه به اینکه در سال جاری بحث تدوین برنامه هفتم توسعه را در پیش داریم تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در این سند چشم انداز شرکتهای دانش بنیان مورد توجه حمایت ویژه قرا بگیرند.