حبیب الله وفایی گفت : همه باید برای تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین تلاش و با ارائه برنامههای عملیاتی شرایط را برای توسعه هرچه بیشتر کشور فراهم کنیم.
به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمانشاه دانش و فناوری از طریق توسعه امکانات و مرزهای تولید و اشتغال از طریق بهره گیری از ظرفیتهای خالی تولید بر تولید اثرگذار هستند و این دو عامل در نهایت پیامدهایی همچون افزایش درآمد خانوار، کاهش وابستگی به واردات، افزایش عرضه و تقاضا، کاهش عمومی قیمتها و کاهش فقر را به دنبال خواهد داشت.
سیاستهای کلی ستاد اقتصاد مقاومتی در سال جاری شامل بیانیه مقام معظم رهبری با عنوان گام دوم انقلاب، نظریه پایه توسعه و اسناد ملی و استانی آمایش، اولویتها و جهتگیریهای بودجه سال ۱۴۰۱ و افزایش نفوذ فناوریهای نوین (دانش بنیان) در بخشهای مختلف اقتصادی میشود.
راه اندازی کمیته توسعه اقتصاد دانش بنیان ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی را امری ضروری برشمرد راه اندازی این کمیته نقش بسزایی در عملیاتی شدن شعار سال خواهد داشت.
از پارک علم و فناوری استان درخواست می شود حداکثر تا پایان فروردین، برنامه پیشنهادی خود را جهت افزایش صددرصدی شرکتهای دانش بنیان استان که شامل شیوه نامه برگزاری جلسات و تکالیف دستگاههای اجرایی باشد را به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی ارسال کند .