سید مهدی محصل مدیر درمان استان قم در جلسهای با حضور نمایندگان شرکای اجتماعی و مدیران دستگاهای تابعه کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به وظایف قانونی تامین اجتماعی برای تامین درمان بیمه شدگان در استان قم گفت:مدیریت درمان استان قم به دو روش درمان مستقیم با چهار مرکز و درمان غیر مستقیم با بیش از ۸۰۰ مرکز طرف قرارداد فعالیت مینماید که به طور میانگین سال گذشته ماهیانه بیش از ۴۰ میلیارد تومان و جمعا بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت:در یک سال گذشته بیش از ۲ میلیون و ۱۳۹ هزار بار بیمه شدگان از خدمات مراکز درمانی تامین اجتماعی قم در بیمارستان امام رضا (ع)، دی کلینیک دکتر غرضی، پلی کلینیک بوعلی، پلی کلینیک ۲۲ بهمن شامل:مراجعه به پزشکان، بخشهای پاراکلینیکی و خدمات جراحی بهرهمند شده اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.
او در ادامه با اشاره به جمعیت ۸۰۰ هزار نفری بیمه شدگان تحت پوشش تامین اجتماعی در استان قم گفت:برای بهره مندی بیمه شدگان در استان قم از مراکز دولتی وخصوصی نیز با بیش از ۸۰۰ مرکز قرارداد همکاری داریم که در سال گذشته بیش از ۵ میلیون بار بیمه شدگان از خدمات مراکز دولتی با پوشش بیمه تامین اجتماعی بهرهمند شده اند.
محصل با اشاره به پرداخت هزینه بیماران کرونایی افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی گفت: بیمارستان امام رضا (ع) نیز در کنار سایر بیمارستانهای استان تا کنون به بیش از ۱۷ هزار بیمار کرونایی به شکل رایگان خدمت رسانی نموده است که در سطح خود بسیار با ارزش است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت: تولد هزار و ۷۷۰ نوزاد و ارائه خدمت بستری به بیش از یازده هزار و ۱۳۰ بیمار به شکل رایگان در سال گذشته در بیمارستان امام رضا (ع) و همچنین پوشش بخش اعظمی از هزینه بستری بیش از ۵۳ هزار بیمه شده در مراکز دولتی، خیریه وخصوصی طرف قرارداد از محل حق بیمه، بیمه شدگان پرداخت میشود.
محصل گفت:سازمان تامین اجتماعی سازمانی بین النسلی است و مراقبت از منابع سازمان به عنوان حق الناس یک وظیفه همگانی است و پرسنل تامین اجتماعی تلاش میکنند تا بتوانند به شکل مطلوب به اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار مولد خدمت ارائه کند.