احمدعلی افکاری در دیدار با مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: بر اساس سیاستهای دولت، امسال بخشهای تولید و اشتغال در راس امور قرار دارد و سازمان برنامه و بودجه نیز در تکالیف قانون بودجه امسال محوریت را بخش تولید و اشتغال قرار داده و ما مکلف به حمایت از این بخش هستیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی فارس گفت: در تبصره ۱۸قانون بودجه نیز اختیارات خوبی به شورای برنامه ریزی و توسعه استان داده شده تا با استفاده بهینه از منایع، اجرای طرحها با سرعت بیشتری انجام شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس نیز در این دیدار با اشاره به زیرساختهای مورد نیاز در شهرکها و نواحی صنعتی استان، گفت: با توجه به اینکه براساس قانون ،تامین زیرساختها تا ورودی شهرکهای صنعتی برعهده دستگاههای اجرایی خدمات رسان است و اعتبار این پروژهها نیز در بودجه سنواتی دستگاهها توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان پرداخت میشود، تخصیص اعتبارات میتواند بخشی از کمبود زیرساختها را رفع کند.
سید مصطفی هاشمی گفت: ۶۰ درصد از واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان در شهرک صنعتی بزرگ شیراز مستقر است و توجه به این شهرک صنعتی باتوجه به اهمیت آن در تولید و اشتغال استان ضروری است.
او با اشاره به برنامه ریزی برای تامین آب پایدار شهرک صنعتی در دو بخش آب شرب از طریق آبفا و آب صنعتی از طریق استفاده از پساب تصفیه خانه شیراز و استحصال پساب تصفیه خانه شهرک صنعتی بزرگ شیراز، گفت: اجرای این طرحها نیازمند منایع مالی است.
هاشمی همچنین توسعه و تکمیل زیرساختها در شهرک صنعتی سروستان دو و برمشور و دارویی بیضا بعنوان شهرکهای صنعتی نزدیک یه شیراز، گفت: علاوه بر آن و به منظور برقراری توازن صنعتی ایجاد شهرک های صنعتی جدید در مناطق داریون،بند امیر و لپویی و مرودشت نیز در برنامه قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: همزمان با منابع ملی و استانی از منابع داخلی شرکت شهرکهای صنعتی نیز برای زیرساختهای داخل شهرک های صنعتی هزینه میشود و پارسال بیش از ۱۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای زیرساختی داخل شهرکهای صنعتی هزینه شده است.
هاشمی گفت: مهمترین نیاز اساسی ما، تامین زیرساختها تا ورودی شهرکهای صنعتی است که جزء تکالیف دستگاههای خدمات رسان است و بر اساس قانون ،شرکت شهرکهای صنعتی فارس مجاز استفاده از اعتبارات داخلی خود برای اجرای این زیرساختها نیست.