آرام حیدری گفت: قرار است امسال همچنین بیش از ۲۰۰ کیلومتر فیبرنوری روستایی برای تامین دیتای سایتها و مراکز مخابراتی استان اجرا شود.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: با توجه به وجود مرز مشترک و مراودات متعدد با کشورعراق و با همکاری ارتباطات زیرساخت استان، گذرگاه ایمن داخلی و مرزی در مرز سیرانبند بانه به عنوان یکی از گذرگاههای ارتباطی کشور و هاب ترانزیتی پهنای باند منطقه، ایجاد و توسعه خواهد یافت.
او می گوید: ایجاد مرکز تخصصی صادرات خدمات فنی و نرم افزاری در مریوان با توجه به گرایش شرکتهای فعال استان به بازار کشور عراق و آغاز عملیات اجرایی احداث پارک علم و فناوری مریوان نیز در سال جاری در دستور کار است.
حیدری گفت: تاسیس مرکز نوآوری تخصصی در حوزه تولید محتوای کُردی به منظور ساماندهی شرکتها و فعالان این حوزه و تلاش برای صادرات محصولات تولید محتوا به اقلیم کردستان عراق و توسعه تجارت الکترونیک در سطح استان بخصوص در شهرهای مرزی مریوان و بانه با توجه به ظرفیت موجود در حوزه واردات کالا، از دیگر برنامههای این اداره کل برای توسعه کسب و کارهای حوزه فاوا خواهد بود.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: برای ایجاد مراکز توسعه مانیتورینگ و نظارت بر طیف فرکانسی به منظور نظارت بر سرریز سیگنالهای (علامت) کشور همسایه و بهبود کیفیت ارتباطی استان برنامه ریزی شده سا.
او می گوید:در سال جاری و با همکاری مرکز آپای (آگاهیرسانی، پشتیبانی، امداد برای آسیبپذیریها و حوادث امنیتی سایبری)، آزمایشگاه تایید نمونههای نرم افزاری هم توسعه مییابد.