معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: نان شَل شَلو، تُموشی، چَمچَمو و کُلوکُو ازجمله این نان هاست.
عباس نوروزی گفت: مهارت پخت نان سنتی هرمزگان با شماره ۳۱۳ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
این نانهای سنتی و خوشمزه در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفرههای افطار روزه دارن هرمزگانی است.
فرح امیری زاده کارشناس تغذیه نیز گفت: نانهای سنتی هرمزگان به علت داشتن تخم مرغ، پنیر، روغن و سس ماهی (مهیاوه)، سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین است.