حجت الاسلام والمسلمین جعفری در بازدید سرزده از مجتمع قضایی شهید قدوسی (خانواده) اصفهان گفت: انجام اموری همچون فعال شدن مراکز مشاوره خانواده و سایر اقدامات پیشگیرانه در حوزه طلاق و نیز تلاش همکاران در شوراهای حل اختلاف سطح استان باعث کاهش ۱۰ درصدی آمار طلاق در سال گذشته شده است.
او می گوید: در سال ۱۳۹۹ مجموعه پروندههای با موضوع طلاق و ثبت این واقعه ۱۳ هزار و ۲۹۲ فقره بوده که در سال ۱۴۰۰ این آمار به ۱۱ هزار و ۹۶۷ فقره کاهش پیدا کرده است.
او انجام مشاورههای قبل از ازدواج برای زوجهای جوان را ضروری و موثر در کاهش هر چه بیشتر این آمار دانست و گفت: عواملی همچون کاهش آستانه تحمل، بیکاری، اعتیاد و... همواره از جمله دلایل بروز اختلافات خانوادگی بوده و بر همین اساس این امر نیازمند برنامهریزی و سیاست گذاری مسئولان است.
رئیس دستگاه قضایی استان گفت: در بسیاری از پروندهها با موضوع اختلافات خانوادگی دخالت اطرافیان و خانواده دلیل مهم آن ارزیابی میشود که ضروری است خانواده با تلاش در جهت ایجاد عشق و محبت در میان فرزندان، بنیان خانواده را هر چه بیشتر تقویت کنند و در صورت بروز هرگونه اختلاف، در جهت صلح و آشتی و رفع اختلافات تلاش کرده و نقش اصلاحی و ارشادی خود را به درستی ایفا کنند.
حجت الاسلام و المسلمین جعفری معتقد است: قضات و کارکنان دادگاههای خانواده نیز با صرف وقت و ارجاع آن به مشاوران در راستای حفظ بنیان خانواده و بازگشت زوجین به زندگی مشترک تلاش میکنند که گاهی اوقات یکی از دلایل اطاله دادرسیها در این حوزه همین است.
رئیس کل دادگستری استان در ادامه در مجتمع اجرای احکام (شهید سلیمانی) نیز حضور پیدا کرد و ضمن گفتگو با مراجعان و همکاران، از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به مردم و نقاط ضعف و قوت این مجموعه قرار گرفت.