محمد حسینزاده گفت: تفاهمنامههایی با جهاد دانشگاهی، مرکز سازمان ملل در تهران و مرکز آموزشی در کرمانشاه برای آموزش جوانان و آمادگی آنان برای اشتغال نوشته شده، اما جوابگوی تعداد جوانان بیکار استان کرمانشاه نیست و حل این مشکل نیازمند همت مدیران ارشد استان و مجمع نمایندگان کرمانشاه است.
در کرمانشاه ۴۰۹ مکان ورزشی وجود دارد که با توجه به سیاستهای دولت از گذشته تا کنون بر اساس اصل ۴۴ و ماده ۸۸ به بخش خصوصی واگذار شده است.
تعداد ۱۵۰ مکان ورزشی شرایط واگذاری به بخش خصوصی را داشتهاند، اما فقط ۷۸ مکان واگذار شده است که برای استفاده از آن مردم باید مبالغی را پرداخت کنند البته مکانهای ورزشی خصوصی در روستاها و بخشها نبوده و فقط در کرمانشاه و شهرهای بزرگ قرار دارند.
در توزیع مکانهای ورزشی در استان کرمانشاه، توجهی به مناطق کمبرخوردار نشده، اما تلاش میشود با همت دولت که توجه بسیاری به بخش جوانان در دستور کار خود دارد تا پایان سال جاری، سالنهای ورزشی رایگان برای استفاده جوانان در مناطق کمبرخوردار نیز در نظر گرفته شود.
در هفته جوان به چهار اداره، نامه ابلاغ میشود تا جوان برتر کرمانشاهی که در هر زمینهای کسب عنوان داشته است معرفی شده و در حضور مسئولین از آنان تجلیل به عمل آید.
در پایگاه قهرمانی استان کرمانشاه زیر نظر مربیان توانمند، نوجوانان ۸ تا ۱۱ سال با انجام ۱۴ تست استعدادیابی مورد آزمون قرار میگیرند.
حسینزاده گفت: تقاضا میشود خانوادههای کرمانشاهی فرزندان خود را به مراکز استعدادیابی آورده تا در موقعیت مناسب استعداد نوجوانان خود را کشف کرده و در آینده افتخارآفرینی شوند.
یکی از دستورالعملهای دولت، استانداری کرمانشاه و وزارت ورزش و جوانان ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه بوده که برای تمامی افراد جامعه مورد نیاز است.
جدولی از برنامههای ورزشی، هنری و فرهنگی آماده شده است که بعد از عید فطر دستورالعمل اجرایی آن به ادارات مربوطه در استان ابلاغ میشود تا در اوقات فراغت، مردم استان کرمانشاه بتوانند از این برنامهها استفاده کنند.