حمزه جانبازی گفت: با وجود بهره برداری از چند طرح پرورش ماهی، اما به علت تعطیل شدن ۶۲ واحد تولیدی بر اثر زلزله شهرستان دنا و سیلاب پارسال ظرفیت تولید این محصول ثابت مانده بود.
او می گوید: با پرداخت تسهیلات بانکی ۸۰درصد از ۳۴ واحد خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ و تعداد ۲۸ واحد پرورش ماهی بر اثر سیلاب پارسال به چرخه تولید بازگشته اند.
به گفته جانبازی هم اکنون ۲۵۸ واحد تولیدی پرورش ماهی در کهگیلویه و بویراحمد فعال هستند .
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان تعداد فرصت های شغلی مستقیم ایجاد شده صنعت شیلات استان را ۲هزار و ۶۰۰ تن ذکر کرد.
او با اشاره به اینکه ۹۵ درصد از ظرفیت های آبزی پروری در مناطق سردسیری استان تکمیل شده گفت: مکانیزه کردن مزارع پرورش ماهی یکی از راهکارهای توسعه صنعت شیلات در مناطق سردسیری استان است.
جانبازی می گوید: مطالعات انجام شده نشان می دهد اجرای طرح مکانیزه کردن مزارع پرورش ماهی به افزایش ۳۳ درصدی تولید ماهی در استان منجر می شود.
او با اشاره به اینکه ظرفیت پرورش ماهی استان در زمان حاضر ۱۸هزار تن است گفت: تحقق مکانیزه کردن مزارع پرورش ماهی کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت تولید در استان را به سالیانه ۲۷ هزار تن افزایش می دهد.
کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطبهای تولید ماهی قزل آلا در کشور به شمار می رود و ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را تأمین میکند.
این استان با دارا بودن حدود ۱۰ درصد منابع آبی و ۱۱ و نیم میلیارد مترمکعب روان آب، ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را در خود جای داده است.