درویش علی حسن زاده در جلسه عمومی اتاق اصناف مرکز گلستان گفت: تلاش همه مسئولین همواره این بوده که در شرایط کرونا از تعطیلی واحدهای صنفی جلوگیری کنند.
او گفت:دولت جدید از اواخر شهریور ماه سال گذشته بحث مدیریت هوشمند کرونا را مطرح کرد و بعد از فراگیر شدن واکسیناسیون مردم این طرح از آذز ماه اجرایی شد.
به گفته حسن زاده، بر این اساس، فعالیت واحدهای صنفی و مشاغلی که میزبان مشتری در محل هستند، مشروط به آن است که مراتب تزریق حداقل دو دز واکسن کرونا به همه صاحبان مشاغل، کارفرمایان، کارکنان و مشتریان مربوطه و نیز قرار نداشتن آنان در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا، در سامانه امید درج شده باشد.
او گفت: اخذ کد QR مربوط به واحد صنفی از سامانه و نصب آن در مدخل ورودی همه واحدها و فعالیتهای صنفی، به نحوی که توسط خدمت گیرنده قابل رویت و اسکن باشد، الزامی است.
حسن زاده گفت: تشکلهای صنفی مربوط موظفند علاوه بر پیگیری این موضوع، بر چگونگی کنترل برخط تزریق واکسن و در وضعیت قرنطینه و بیمار نبودن مراجعین و مشتریان از طریق سامانه و متصدیان واحدها و فعالیتهای صنفی نظارت کنند.
او گفت: از اول اردیبهشت از فعالیت واحدهایی که کد QR واحد صنفی خود را دریافت و نصب نکرده و واکسن کرونا را نزده باشند جلوگیری خواهد شد.
او گفت: بی شک اکثر واحدهای صنفی حداقل یک دز واکسن کرونا را تزریق کرده اند و لازم است روسای اتحادیههای صنفی از ظرفیت مدیران اجرایی و همچنین کافی نتها برای کمک به اعضای خود برای دریافت کد QR واحد صنفی استفاده کنند.
حسن زاده گفت: از اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی تقاضا داریم بحث اخذ و نصب کد QR از طریق واحدهای صنفی را که هدف آن جلوگیری از تعطیلی مجدد آنهاست، جدی بگیرند.