جعفر کاویانی دلشاد با تاکید بر اینکه توسعه پرورش ماهی در استان در سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین، ادامه خواهد داشت، گفت: درصدد راهاندازی و احیای واحدهای راکد و غیرفعال هستیم.
پارسال ۶ هزار و ۸۱۰ تن گوشت قزل آلا و ماهیهای گرمابی کپور و آمور در استان تولید شد.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان می گوید: یک هزار و ۲۰۰ نفر در استان در زمینه پرورش ماهی و آبزیان اشتغال دارند.
کاویانی دلشاد گفت: ۴۰ درصد از تولید تخم چشم زده ماهی قزل آلا در کشور مربوط به این واحد است.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: این واحد در سال ۹۳ و ۹۴ حدود ۸۰ میلیون قطعه بچه ماهی قزل آلا و ۲۰۰ تن گوشت ماهی تولید کرده است.
کاویانی دلشاد گفت: راهاندازی این واحد نه تنها ارزآوری به همراه دارد بلکه از ورود ویروسهای وی اچ اس و عوامل میکروبی به کشور جلوگیری میکند.