استاندار سیستان و بلوچستان گفت:همه نقاط استان در طرح آبرسانی دیده شده است و به یک‌هزار و ۷۵۱روستا در سیستان و بلوچستان طی ۳۰ماه آبرسانی می‌شود.

حسین مدرس خیابانی در نشست قرارگاه آبرسانی گفت: حدود سه هزار روستا در استان دارای تنش آبی هستند بنابراین باید یک اولویت‌بندی در نظر گرفته شود.

او گفت: پروژه آبرسانی از جنس پروژه‌های است که باید به سرعت تحویل مردم داده شود، بنابراین باید زمان بندی اولویت کار ما باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان  گفت:  ما همه امکانات خود را اعم از ماشین‌آلات و ابزار‌ها را برای آبرسانی به کارگرفته‌ایم، لذا در پایین‌ترین سطح مدیریت استان نیز باید آبرسانی به عنوان یک موضوع مهم اولویت داشته باشد.

او  با تاکید بر اهمیت پروژه آبرسانی  گفت: نقشه‌های آبرسانی با چارچوب درست و شاخص‌های ضروری به قرارگاه آبرسانی تحویل شود.

مدرس خیابانی  گفت:خط قرمز ما این است که خیرین در استان بمانند، زیرا نباید خیرین از کار در استان دلزده شوند و به سایر استان‌ها بروند بنابراین ما باید حساسیت فراوانی به خرج دهیم.

او گفت:  محل استقرار تجهیزات،  محل اسقرار تاسیسات آبرسانی در اراضی ملی باشد و در اراضی که متعلق به مردم است قرار نگیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همه ما سرباز نظام هستیم، بنابراین همگی باید با هم همکاری کنیم تا بتوانیم این پروژه را به طور صحیح به اتمام برسانیم.

او گفت: اهمیت اجرای پروژه  برای اینکه بتوانیم پروژه را به سمت فاز اجرا ببریم باید آخرین وضعیت پیشرفت پروژه را به صورت مداوم رصد کنیم.

مدرس خیابانی با تاکید بر بازدید میدانی فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی از پروژه‌ها گفت:  بازدید میدانی از پروژه‌های اهمیت دارد و گزارش‌ها باید به صورت مصور تنظیم شود.

او گفت: در راستای تشکیل قرارگاه جهاد آبرسانی کشور، به یک هزار و ۷۵۱روستا در استان طی ۳۰ماه آبرسانی می‌شود.

استاندارسیستان و بلوچستان گفت: حدود هشت هزار روستا در سراسر کشور به شبکه آبرسانی متصل می‌شوند که یک هزار و ۷۵۱ روستا مربوط به استان سیستان وبلوچستان است.

او گفت:  عملیات آبرسانی به ۳۷ روستا در حوزه سیستان آغاز شده است و تاکنون هشت روستا از نعمت آب آشامیدنی برخوردار شده اند و تا پایان فروردین ماه امسال نیز به ۲۰ روستای دیگر آبرسانی خواهد شد.

مدرس خیابانی گفت: قرار است تا آبرسانی به این روستا‌ها در ۳۰ ماه انجام شود که باید به طور متوسط روزانه ۲ روستا آبرسانی شود.

او گفت: در این راستا و با توجه به اهمیت موضوع آب که اولویت اصلی استان به شمار می‌رود، کمیته دائمی جهاد آبرسانی هر دو هفته به ریاست استاندار و هر هفته به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در استان و در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران برگزار می‌شود.

او گفت: اجرای این طرح در سطح کشور توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و در استان توسط قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه انجام می‌شود، از حضور نیرو‌های مجموعه سپاه پاسداران در حوزه محرومیت‌زدایی و خدمات‌رسانی تشکر کرد و خواستار معرفی نماینده از سوی این قرارگاه برای حضور در کمیته هر شهرستان شد.

سردار احمد شفاهی نیز در این نشست گفت: این پروژه یک پروژه حیثیتی است و ما همه ظرفیت‌های خود را در مجموعه سپاه پای کار آوردیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.