برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت فطاير پنير و اسفناج دعوت کرد.
برای تهیه این شربت خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد ۴۵۰ گرم، نمک ۵ گرم، شکر ۱۰ گرم، خمیر مایه خشک فوری ۸ گرم، روغن مایع ۴۵ گرم، آب ۲۳۰ گرم
مواد میانی:
اسفناج ۵۰۰ گرم، پیازچه ۴ ساقه، سیر ۲ حبه، پنیر سفید ۱۰۰ گرم، نمک، فلفل و آویشن به میزان دلخواه، روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله فطائر پنير و اسفناج را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید