آموزش روش تهیه فطائر پنير و اسفناج + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه فطائر پنير و اسفناج را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت فطاير پنير و اسفناج دعوت کرد.

برای تهیه این شربت خوش طعم احتیاج داریم به:

آرد ۴۵۰ گرم، نمک ۵ گرم، شکر ۱۰ گرم، خمیر مایه خشک فوری ۸ گرم، روغن مایع ۴۵ گرم، آب ۲۳۰ گرم

مواد میانی:

اسفناج ۵۰۰ گرم، پیازچه ۴ ساقه، سیر ۲ حبه، پنیر سفید ۱۰۰ گرم، نمک، فلفل و آویشن به میزان دلخواه، روغن زیتون دو قاشق سوپ‌خوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله فطائر پنير و اسفناج را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.