ناصر اکبری گفت: ادامه آبرسانی سیار به ۳۰۵ روستای استان اغاز شده و از این تعداد فقط ۱۹۵ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان هستند، اما شرکت ابفا به لحاظ رسالت و مسئولیت اجتماعی که بر عهده دارد، آب شرب سالم و بهداشتی مردم ساکن در ۱۱۰ روستای غیر تحت پوشش را نیز به صورت سیار تامین میکند.
خشکسالیهای مستمر و کاهش آبدهی منابع محلی را از جمله عوامل تامین آب روستاها به صورت سیار است.
جمعیت تحت پوشش آبرسانی سیار در ۳۰۵ روستای یاد شده را ۳۸ هزار نفر اعلام شده است.
ماهیانه به طور میانگین با بهره گیری از ۳۰ دستگاه تانکر بالغ بر ۲۵ هزار متر مکعب آب در این روستاها توزیع میشود.
به گفته اکبری با افزایش دما به بیش از ۳۸ درجه سانتیگراد در ماههای مرداد و شهریور تعداد روستاهای تحت پوش آبرسانی سیار به ۳۵۶ روستا، تعداد تانکرهای آبرسان به ۶۰ دستگاه و حجم آب توزیع شده به ۳۸ هزار متر مکعب در ماه میرسد.
شهرستان نایین با ۱۳۱، اردستان با ۷۳، کوهپایه با ۳۹، خور و بیابانک با ۲۳، جرقویه با ۲۱، بویین و میاندشت با ۱۷، چادگان با ۱۶، فریدن با ۸، نطنز با ۸، شاهین شهر و میمه با ۷، تیران با ۷، سمیرم با ۳، شهرضا با ۲ و براآن و کرارج با ۱ روستا به ترتیب بیشترین روستاهای تحت پوشش آبرسانی سیار را به خود اختصاص داده اند.
سرپرست آبفای استان اصفهان فاصله بسیار زیاد برخی از روستاها با تاسیسات آبرسانی و صعب العبور بودن مسیر دسترسی به آنها را یکی دیگر از موانع تامین آب شرب پایدار در مناطق روستایی می داند که با اجرای طرحهای مجتمعهای آبرسانی روستایی در سال جاری، تعداد ۲۰ تا ۳۰ روستا در شهرستانهای نایین، اردستان، سمیرم و چادگان به شبکه آبرسانی پایدار وصل شوند.
از مجموع ۱۳۰۲ روستای استان تعداد ۹۴۹ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان قرار دارند که ۸۰۸ روستا بیش از ۲۰ خانوار و ۱۴۱ روستا کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.