محمدهادی ایمانیه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس گفت: با شرط اینکه سهم استان از عوارض آلایندگی صنایع کم نشود، میتوانیم برای تحقق درخواستهای آنان کمک کنیم.
نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: این شرکت باید مجوزی از وزارت دفاع بگیرد که از بودجه مسئولیت اجتماعی یا هر راه دیگری به زرقان کمک شود تا در دیگر موارد همراهی لازم با این مجموعه انجام شود.
او گفت: تفاهم نامهای ۴ جانبه میان شهردار زرقان، محیط زیست، مالیات و پالایشگاه منعقد شود تا هم سهم زرقان و محیط زیست رعایت و هم پروژههای پالایشگاه انجام شود.
ایمانیه نظارت بر اجرای این پروژه را بر عهده معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گذاشت.
نماینده عالی دولت در استان فارس درباره مشکلات آب یکی از شرکتهای کشاورزی در زمینه تولید مرغ، گفت: بنا بوده که واحدهای تولیدی خودشان عهدهدار هزینه انتقال آب شوند؛ یعنی تولیدکننده هزینه دهد و آبفا اجرا کند.
استاندار فارس خطاب به مسئولان حاضر در جلسه گفت: بررسی کنید که چند واحد در آن منطقه نیاز به آب دارند و تا اجرای این طرح آبفای روستایی به جای ۲ روز ۵ روز در هفته به این واحدها آب دهند تا مشکل آب حل شود.
ایمانیه درباره مشکل تعیین زمین یکی از بنگاههای اقتصادی حاضر در جلسه گفت: اگر بیشتر از ۵ درصد پیشرفت داشته باشد و مشروط به اینکه برنامه منظم یک ساله دهند مهلت میدهیم، اما اگر زیر ۵ درصد پیشرفت دارد ابطال مجوز شود.
استاندار فارس درباره تقاضای بنگاههای اقتصادی درباره استمهال بدهی، گفت: ۲۰ درصد که در اختیار استان است، بانک انجام دهد و مابقی هم با نظر مثبت نگاه شود.
او گفت: انتظار این است که دستور کارها شسته و رفته باشد؛ نظرات اتاق بازرگانی، مالیات، جهاد کشاورزی، شورای هماهنگی بانکها کارشناسان خبره و صاحب نظران را در نظر بگیرند تا موارد بررسی و نتایج در جلسه ستاد مطرح شود.
حمیدرضا ایزدی رئیس سازمان صمت استان فارس نیز گفت: سومین کارگروه استان در سال جاری است و اهتمام جدی برای مشکلات بنگاههای اقتصادی وجود دارد.
او درباره مشکل کارخانجات مخابرات ایران که در این جلسه مطرح شد، گفت: مشکل این کارخانه تسهیلات دریافتی بود که بانک همکاری کرد و تسهیلات مصوب شد.
ایزدی به عوارض آلایندگی شرکت پالایشگاه شیراز نیز اشاره و گفت: در عوارض آلایندگی تاکید بر این بود که عوارض در جهت سلامت مردم اخذ شود ۸۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در سال باید پالایشگاه پرداخت کند.
او درباره مشکل کارخانه سیمان خاکستری نیریز نیز گفت: این کارخانه تسهیلات فاینانس با خط اعتباری یک میلیارد و ۳۶۰ یوآن چین دریافت کرده که برای بازگشت این میزان با مشکل برخورد کرده و این موضوع نیز قرار شد که در تهران بررسی و مشکل رفع شود.