علیرضا وجهی گفت: ۱۵ هزار نفر از دانشجویان دانشگاه تهران در خوابگاهها مستقر هستند که حدود ۸ درصد از آنها یا یک دز واکسن زده اند یا اصلا هیچ واکسنی تزریق نکرده اند.
به گفته وی ۴ درصد دانشجویان دانشگاه تهران واکسن نزده اند و ۴ درصد دیگر یک دز واکسن دریافت کرده اند که این افراد نمیتوانند در خوابگاهها نام نویسی کرده و مستقر شوند؛ اما مابقی دانشجویان مشکلی در این زمینه نخواهند داشت.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: قبل از ورود دانشجویان به خوابگاهها تمام وسایل ضدعفونی شده اند و شیوه نامههای بهداشتی به صورت روزانه هم رعایت خواهند شد.
دانشجویان خارجی دانشگاه تهران همانند سایر دانشجویان داخلی باید شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کنند و حتما تزریق واکسن را جدی بگیرند. خوابگاههای علوم پزشکی با تمام ظرفیت فعالیت و کشورهای جهان هم همانند دانشگاههای ایرانی این قوانین را رعایت میکنند.
او گفت: طبق آمارهای دانشگاه تهران ۹۶ درصد دانشجویان واکسن تزریق کرده اند. ۴ درصد تنها یک دز واکسن تزریق کرده اند که این افراد اجازه ورود به خوابگاهها را ندارند؛ بنابراین تنها ۹۲ درصد از دانشجویان دانشگاه تهران حق ورود به خوابگاهها و کلاسهای درس را خواهند داشت.
دانشجویان ساکن شهر تهران و البرز نمیتوانند درخواست خوابگاه بدهند؛ اما مابقی دانشجویان غیر بومی در این زمینه محدودیتی نخواهند داشت.