سرهنگ یدالله حسن پور با توجه به نزدیک شدن به شبهای قدر و به منظورپیشگیری از سرقت، به شهروندانتوصیه هایی را ارائه داد و از آنها خواست هشدارهای پلیس را جدی بگیرند تا مورد سوء استفاده سارقان قرار نگیرند.
او میگوید: در نظر داشته باشید که هر کس ممکن است قربانی یک سرقت شود و شما هم از این امر مستثنی نیستید به همین دلیل در هر شرایطی میبایست در حفظ و نگهداری اموال خود کوشا باشید؛ چرا که در صورت بروز هر گونه سرقتی از شما، آرامش خاطرتان تا مدتها از بین خواهد رفت.
این مقام انتظامی گفت: باور کنیم رعایت نکاتی بسیار ساده و بدیهی میتواند در پیشگیری از سرقت اموالمان به ما کمک کند و تبهکاران را در رسیدن به اهدافشان ناکام گذارد؛ بنابراین با جدی گرفتن توصیههای زیر، هم از یک بحران روحی شدید در خانواده خود جلوگیری خواهید کرد و هم نقش غیرقابل انکار خود را در افزایش امنیت جامعه به خوبی ایفا میکنید.
۱- زمانی که خانه را ترک میکنید، از بسته بودن همه راههای ورودی اعم از درها و پنجرهها اطمینان حاصل کنید.
۲- از قرار دادن نردبان و چهارپایه در داخل حیاط بهویژه کنار دیوارها، خودداری کنید.
۳- در صورت خالی بودن فضای زیر درِ ورودی، آن را با استفاده از سنگ یا هر وسیله محکم دیگر پُر کنید.
۴- فضای خالی زبانه در را با استفاده از تکهای چوب یا مقوای فشرده شده پُر کنید تا باز کردن آن با وسایلی مثل کارت تلفن غیرممکن شود.
۵-اگر توپی قفل درِ ورودی یا پارکینگ منزلتان، به صورت برجسته میباشد، حلقهای آهنی به دور آن جوش دهید.
۶-برای درهای دولنگه منزلتان قفل اضافی تعبیه کنید.
۷-نسبت به باز ماندن در ورودی و پارگینگ ساختمان خود حساسیت به خرج دهید.
۸-اگر در مجتمع زندگی میکنید، از طریق هماهنگی با همسایهها، مراقبت از ساختمان خود را به نگهبان محله یا سرایدار مورد اطمینان بسپارید.
۹-چنانچه منزل شما ویلایی است یا در مجاورت آن، ساختمانی نیمهساز، خرابه، خودروگاه(گاراژ)، بوستان و مکانهای تاریک و خلوت وجود دارد، نکات ایمنی را با دقت بیشتری رعایت کنید.
۱۰ ساعت و تاریخ حرکت خود را از اشخاص نامطمئن مخفی کنید.
۱۱-وسایل را طوری داخل خودرو قرار دهید که توجه افراد را جلب نکند. این کار را میتوانید در داخل پارکینگ انجام دهید.
۱۲-همه با هم از منزل خارج نشوید. خروج همزمان ساکنان و چند قفله کردن درها، توجه افراد را جلب میکند.
۱۳-خودروی خود را به لوازم ایمنی نظیر: دزدگیر، کلید مخفی، قفل فرمان، قفل پدال، قفل سوئیچی و سایر وسایل تاخیری و بازدارنده مجهز کنید.
۱۴-خودروی خود را حتی برای دقایقی کوتاه در اختیار افرادی که شناخت کافی از آنان ندارید، قرار ندهید.
۱۵- هنگام انجام فرایض دینی در این شب ها، خودروی خود را در مکانی امن و در صورت امکان در پارکینگهای عمومی و مطمئن پارک کرده و هرگز خودروی خود را در اماکن خلوت و تاریک پارک نکنید. همچنین زمان خروج از پارکینگ منزل، ابتدا خودرو را خاموش کرده و کلید را بردارید و سپس درب پارکینگ را ببندید.