مقاله علمی منصور اسماعیلپور با عنوان «بهبود تشخیص رفتار کووید ـ ۱۹ با استفاده از تئوری راف و الگوریتم ژنتیک» با ضریب تأثیر (Impact Factor) ۳.۶۴ و دقت تشخیص ۹۴ درصدی در سایت سازمان بهداشت جهانی نمایه شد.
عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گفت: این مقاله محصول پژوهش مشترک با راشا کاشف از دانشگاه رایرسون کانادا است و موضوع آن تشخیص پیشرفته رفتار کووید - ۱۹ با استفاده از روش رافست و الگوریتم ژنتیک است.
اسماعیلپور با بیان اینکه این فعالیت علمی حاصل یک پروژه تحقیقاتی مشترک بین ایران و کانادا است، افزود: به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی همدان از سمت ایران و راشا کاشف، نماینده دانشگاه رایرسون کانادا که از استادان بلندمرتبه کانادایی محسوب میشود بر روی موضوع تشخیص بیماری کووید - ۱۹ با استفاده از روش رافست و الگوریتم ژنتیک متمرکز شدیم.
او می گوید: این روش با ۹۴ درصد دقت در تشخیص علائم بالینی بیماری کووید - ۱۹ ضمن تأیید و نمایهسازی در سایت بهداشت جهانی با ضریب تأثیر ۳.۶۴ در مجله اشپرینگر نیز چاپ شده است.
عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان به تشریح روش مورد مطالعه خود پرداخت و تصریح کرد: با استفاده از علایم بالینی، مشاهده عکس قفسه سینه بیماران و بررسی شواهد متعدد، پارامترهای مختلفی را استخراج و با بهرهگیری از روش رافست و الگوریتم ژنتیک مناسبترین خصوصیتها را جدا و براساس آن یک روال مشخص را ثبت کردیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان افزود: این روال به ما نشان میدهد که افراد مراجعهکننده به چه میزان و درصد دچار درگیری ریوی شدهاند و این روش علاوه بر ابتلا به بیماریهای کووید - ۱۹، سارس و برخی بیماریها و حساسیتهای را تشخیص میدهد.
اسماعیلپور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر این دانشگاه است و در کارنامه پژوهشی وی ۳۵ مقاله «آی. اس. آی»، ۱۸ مقاله همایشهای ملی و بینالمللی، دو ثبت اختراع، تألیف و ترجمه هفت عنوان کتاب در حوزههای تخصصی علوم کامپیوتر و کسب دهها عنوان پژوهشگر و فناور برتر استان همدان و دانشگاه آزاد اسلامی به چشم میخورد.