الماسی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ گفت:کلزا گیاهی با دانههای روغنی است که برای تولید روغنهای خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد و فارغ از جنبه کشاورزی در رشد صنعت غذایی نیز تاثیر زیادی دارد، به طوری که امروزه بیشتر روغنهای مصرفی در صنعت مواد غذایی، در طی فرایندهایی از دانههای کلزا به دست میآید.
او می گوید: کاهش ۵۰ درصدی هزینه تولید، حفظ بقایای گیاهی در سطح خاک و نفوذ بیشتر آب در خاک و همچنین صرفهجویی در وقت از مزایای کشت مستقیم به شمار میرود.
الماسی گفت: با توجه به استراتژیک بودن کشت کلزا به عنوان یک کشت مطلوب در کنترل بیماری علف هرز و با توجه به وابستگی ۹۰ درصدی کشور به روغن خوراکی، لزوم توسعه کشت کلزا دو چندان شده است .
به گفته رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ کلاسهای ترویجی از برنامههایی است که در جهاد کشاورزی برای کشاورزان و علاقهمندان در دستورکار قرار دارد.